luni, 6 ianuarie 2014

In viata nu conteaza unde te afli, ci pe cine ai alaturi

Am primit in dar VIATA pentru a o trai, pentru a ne bucura de ceea ce ne ofera si pentru a depasi obstacolele pe care ea ni le pune in cale. Ce ar fi viata fara momente deosebite? Cu siguranta farmecul nu ar fi acelasi, rutina si tristetea ar detine controlul si iti vei da seama ca esti pierdut si trebuie sa faci o schimbare, sa revii la viata.
Nu as putea sa traiesc facand aceleasi lucruri mereu, nu m-as simti fericita daca as lua singura micul dejun sau daca as sti ca nu are cine sa ma imbratiseze dupa o zi grea. Nu as fi eu, nu as putea trai fara familie, prieteni, dragoste, nu as avea amintiri fara toate astea. Multe persoane sunt extrem de multumite de statutul social, par fericite ca reprezinta "cineva", ca sunt adevarati oameni de afaceri, ca stiu sa se impuna pe plan social si ca au o cariera de invidiat; calatoresc, viziteaza, sarbatoresc si sunt aparent fericiti. Zambetul de pe chipul lor nu reflecta adevarata situatie. Ceea ce afiseaza ei nu este fericire. 
Imagineaza-te intr-un loc in care visai de mult sa ajungi; inchipuie-ti ca ai tot ce iti poti dori, dar esti singur si dupa cateva zile incepi sa simti lucrul asta, parca vrei sa fii acasa si sa imbratisezi persoana iubita. Inchipuie-ti ca esti in patul tau si iti bei cafeaua, asculti muzica ta preferata, te relaxezi, dar dupa un timp parca ai vrea sa fii cu prietenul cel mai bun si sa ii strangi mana. Oriunde ai fi, chiar daca ai avea mai mult decat tot ceea ce iti puteai dori, singur nu poti trai cu adevarat, nu te poti bucura, nu poti creea adevarate amintiri. Nu conteaza locul, circumstanta, cat conteaza zambetul pe care il vezi cand deschizi ochii. Prea putin conteaza la ce restaurant mananci daca nu poti imparti desertul cu 
persoana care iti indulceste viata.

 Nu are importanta unde calatoresti si unde te va duce avionul in care te-ai urcat, ci sufletul cald de langa tine care te face cu adevarat sa simti ca poti zbura.
With love,
C.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu